Underhåll av er Webb

Underhåll och löpande uppdateringar av företagets hemsida och sociala medier är något som ofta blir lidande, när fokus måste ligga på företagets kärnverksamhet. Kompetensen kanske inte räcker till för de ofta komplicerade och många gränssnitt som ska skötas. Samtidigt blir allt fler företag beroende av att kontinuerligt kommunicera med sina kunder via webben.

Vi hjälper er att ta hand om ert företags information på hemsidor och sociala medier. Vår vision är att våra kunder alltid ska kunna ge uppdaterad information på sina sidor, så att kunderna alltid nås av nyheter och information på ett korrekt och attraktivt sätt.

Uppdatering av er hemsida

Vi har många års erfarenhet av webbunderhåll och har arbetat i flera olika system. Tack vare detta kan vi snabbt sätta oss in i er hemsida och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att hålla den uppdaterad. Oavsett vem som byggt hemsidan eller i vilket system den är framtagen kan vi hjälpa er kontinuerligt att lägga in nyheter och ändra information som förändras.

 

Sociala Medier

Det är lika viktigt att nyheter och uppdateringar publiceras på Facebook, Instagram eller Twitter för att rätt kunder ska nås av information. Vi arbetar aktivt med de största sociala medierna för att se till att ni får fler följare och återkopplingar på den information, som ni vill ska nå ut i text och bild.

 

Vi hjälper er!

Priser

Våra priser grundar sig på underhållspaket med olika antal arbetstimmar. Timmarna börjar gälla då första timmen påbörjats och gäller därefter under ett års tid. En månad innan tiden för ert paket löper ut, meddelar vi er om hur många timmar som återstår.

Önskar ni hellre att vi fakturerar per timme går detta också bra!

Kontakta oss

Är ni intresserade av ett underhållspaket eller vill veta mer om oss – tveka inte att kontakta oss via vårt webbformulär, e-post eller telefon.

 

E-post: info@nyoit.se
Telefon: 0733 74 13 03

14 + 9 =