Referenser

Här är några av de senaste hemsidor och projekt som vi gjort till våra kunder.
Vi på NYO IT gör det mesta inom webb som hemsidor, annonser, nyhetsbrev, textinnehåll och översättningar.

Ser ni något som inspirerar er, kontakta oss så hörs vi snart!

Future Mine & Mineral Conference Tallinn

Den 21-22 september 2021 är det dags för konferensen “Future Mine and Mineral Conference – Critical Raw Materials potential in North Eastern Europe” på Swisshôtel i Tallinn, Estland.

Under våren 2021 har konferensen inletts med 2 webinar som en introduktion inför konferensen.

www.fmmtallinn.com

Hej Nyköping

Hej Nyköping är en lokal marknadsföringsplats med ambitionen att sprida erbjudanden och information kring företag från Nyköping.

Hej Nyköping är ett projekt som vi på NYO IT startade under 2020, för att hjälpa till att skapa mer handel lokalt, ge företag och kunder en plats att mötas i tider när många drabbats hårt.

www.hejnykoping.se

Future Mine and Mineral Conference Sthlm

Den 23-24 februari 2021 hölls denna hybridkonferens, från Centralposthuset på Vasagatan i Stockholm och via en digital plattform.

www.futuremineandmineral.com

Eva Malone – Informationskonsulten

Journalist, författare, föreläsare, översättare och inspiratör.

www.informationskonsulten.se

Future Infrastructure and Logistics Systems

Den 17-18 Februari hölls konferensen “Future Infrastructure and Logistics Systems – The Forum for Sustainable transport in Arctic Europe” på Scandic Hotel Ferrum i Kiruna, presenterad av LKAB, Narviks hamn, Norrbottniabanan och Nordic Publishing i samarbete med North Sweden, North Norway och North Finland – European Offices, Barents Euro Arctic Council och Georange.

www.arcticinfrastructure.se

Nordic Strategy Consulting

Nordic Strat Consulting erbjuder kvalificerade tjänster som omfattar socioekonomiska konsekvenser av gruv- och industriprojekt, producentansvar, cirkulär ekonomi och revision.

Ett samarbete som började med design av deras grafiska profil som vi sedan baserade hemsidan på.

www.nordicstrat.se

 

Optica La Ronda

Välkänd och omtyckt skandinavisk optiker på Mallorca. Aktiva sedan 1984 ligger de endast ett stenkast från populära  Palma Sport & Tennis och alldeles intill Santa Catalina i Palma.

www.opticalaronda.com

 

WordCraft Sweden

WordCraft är en professionell översättningsbyrå med rötter i Bjurholm, strax utanför Umeå. De specialiserar sig på översättningar på svenska, engelska och spanska.

www.wordcraft.nu

 

Elisabet Englund

Bild- och broderikonstnären Elisabet Englund är aktiv i Nyköping och hennes ateljé hittar man på Bryggeriet. Besök gärna hennes galleri online för inspiration: www.elisabetenglund.se/galleri

www.elisabetenglund.se

 

Boklansering och Hemsida

Eva Karlsson började skriva på sin bok Isolerad i Paradiset redan år 2010 när hon gick igenom händelserna som utspelar sig i boken. Resultatet finns nu äntligen i denna självbiografiska bok.

NYO IT har hjälpt till med layout, marknadsföring, hemsida och korrekturläsning av boken.

www.isoleradiparadiset.se

 

Hotell i Palma de Mallorca

Ett familjeägt 4-stjärnigt boutique-hotell med lägenheter i stadsdelen Santa Catalina i Palma, Mallorca. En hemsida som reflekterar de vackra färgerna från Medelhavet. 

www.staycatalina.com

 

Share This