Den 14-15 september, 2022 hölls den 6:e Circular Materials Conference på the Wood Hotel i Skellefteå.
Circular Materials Conference är en 2-dagars konferens med runt 50 talare från hela Europa inom Circular use of Materials.

NYO IT tog en central roll i projektledningen för Circular Materials Conference, där vi skötte hemsidan och sociala medier. Vårt ansvar omfattade även den omarbetning av visuella designen och underhållet av webbplatsen. Förutom detta, designade och hanterade vi det tryckmaterial som användes under konferensen, vilket säkerställde en professionell och sammanhängande presentation för deltagarna.

Om Circular Materials Conference

Den 6:e upplagan av Circular Materials Conference ägde rum den 14-15 september 2022 på Wood Hotel i Skellefteå, Sverige. Organiserad av Nordic Publishing i samarbete med forskningsinstitut och akademiska organisationer, är detta forum en samlingspunkt för ledare inom industri och vetenskap för att diskutera framsteg inom cirkulär användning av material.

Konferensen lyfte fram möjligheterna att återtänka materialanvändning genom ny teknik och samarbeten, för att skapa en mer hållbar framtid. Fokus var på nya partnerskap och teknologier för att påskynda övergången till en mer håållbar ekonomi.

Deltagarna inkluderade CE-tänkare, VD:ar, R&D-chefer, producenter, återvinnare, och andra nyckelpersoner. De diskuterade olika ämnen såsom cirkulära affärsmodeller, strategisk plastforskning, återvinning av elektronikavfall, och innovationer inom batteriåtervinning.

www.circularmaterialsconference.se